ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

shokolade-serucqayin-txvacqablit
Շոկոլադե-սերուցքային թխվածքաբլիթ
havi-mis-serucqayin-sousov
Հավի փափկամիս սերուցքային սոուսով
xmor-bulku-hamar
Խմոր բուլկու համար
spitak-shokoladov-tart
Սպիտակ շոկոլադով տարտ
shokolade-txvacqablit
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ ընկույզով
tort-snikers
Տորթ Սնիկերս
shokolade-mafin
Շոկոլադե մաֆին
shokolade-burg-1
Տորթ ”Շոկոլադե բուրգ”
jemov-bulki
Ջեմով բուլկի
panrov-karkandak
Պանրով և կաթնաշոռով կարկանդակ
zatiki-zambyux
Զատիկի թխվածք ”Զամբյուղ”
salorachrov-surchov-tort
Սալորաչրով սրճային տորթ
...10...3334...40...