ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

lehakan-txvacq
Լեհական թխվածք «Piernik staropolski»
panrov-xrtxrtan-dzoxikner
Պանրով ձողիկներ
mexrov-txvacqablit
Մեղրով թխվածքաբլիթ
pndukov-tryufelayin-tort
Պնդուկով տրյուֆելային տորթ
karkandak-arevacaxik
Կարկանդակ ”Արևածաղիկ”
halvayov-lakomka
Լակոմկա հալվայով
shokolade-nrbablitnerov-tort
Շոկոլադե նրբաբլիթներով տորթ
germanakan-konfet-yerankyun
Գերմանական կոնֆետ ”Եռանկյունի”
@nkuyzov-shokoladov-tort
Ընկույզով և շոկոլադով տորթ
panrov-blit
Պանրով բլիթ
mexrov-tort-salorachrov
Մեղրով տորթ սալորաչրով
pizza-rulet
Պիցցա – ռուլետ
...10...3637...40...