ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

kefirov-nrbablit
Կեֆիրով նրբաբլիթ
shokolade-keqs
Շոկոլադե կեքս
kaxambov-karkandak
Կաղամբով և սնկով կարկանդակ
mandarinov-tort
Մանդարինով տորթ
shokolade-nrbablit
Շոկոլադե նրբաբլիթ
epovi-xmor
Եփովի խմոր
tort-tiramisu
Տորթ Տիրամիսու
katnashorov-karkandak
Կաթնաշոռով կարկանդակ
mexrov-tort-enkuyzov
Մեղրով տորթ
bushe
Թխվածքաբլիթ «Բուշե»
kakachov-tort
Կակաչի սերմով տորթ
shokolade-nrbablit
Շոկոլադե նրբաբլիթ
...10...3839...50...