ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Կեֆիրով նրբաբլիթ
Շոկոլադե կեքս
Կաղամբով և սնկով կարկանդակ
Մանդարինով տորթ
Շոկոլադե նրբաբլիթ
Եփովի խմոր
Տորթ Տիրամիսու
Կաթնաշոռով կարկանդակ
Մեղրով տորթ
Թխվածքաբլիթ «Բուշե»
Կակաչի սերմով տորթ
Շոկոլադե նրբաբլիթ