ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Արագ տորթ հարած սերուցքով
Պնդուկով տորթ
Կարտոֆիլով կարկանդակ մսային միջուկով
Թխվածքաբլիթ Սավոյարդի
Խնձորով և սալորաչրով պիրոգ
Շոկոլադե թխվածք Նուտելլա
Մսով ”Կուրզե”
Գետնանուշով թխվածքաբլիթ
Նարնջով բուլկի
Սերուցքային տորթ
Լահմաջո
Քաղցր նրբաբլիթ