ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Քունջութով թխվածքաբլիթ
Կաթնային պիրոգ
Հավով և սնկով բլիթ
Սրճային միջուկով բիսկվիթ
Պրոֆիտրոլի հավի կծու աղցանով
Խրթխրթան հավի թևիկներ
Արագ շոկոլադե կեքս
Չորաբլիթ
Տորթ-սուֆլե
Դդումով ամերիկյան պիրոգ
Խնձորով և ընկույզով պիրոգ
Շոկոլադե չիզքեյք յոգուրտային կրեմով