ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Շոկոլադե խմոր պիրոգի համար
Շոկոլադե չիզքեյք սալորաչրով
Պանրով խվորոստ
Արագ եփովի կրեմ
Բանանով կեքս
Բուլկի – նավակներ օմլետով
Շոկոլադով և մեղրով տորթ
Կարտոֆիլը ջեռոցում
Բանանով մաֆիններ
Սալորաչրով եղջյուրներ
Շոկոլադե-ընկուզային բիսկվիթ
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ ճաքերով