ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Չուրրոս
Տորթ Պրագա
Տորթ Սպարտակ
Արագ կարկանդակ
Սնկով Ժուլիեն թավայի մեջ
Տորթ ”Կաթնային”
Շոկոլադե նրբաբլիթ Տիրամիսու
Տորթ «Կատարելություն»
Պիցցա «Արև»
Կոնֆետ շոկոլադով և զեֆիրով
Տորթ ՛՛Խելահեղություն՛՛
Վանիլային եղջյուրներ