ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Շոկոլադե-սրճային թխվածքաբլիթ
Պիցցա ՛՛Կայծակ՛՛
Բրաունի սրճային կարամելով
Սրճային ռուլետ
Նրբերշիկով բուլկի
Տորթ նապոլեոն
Խնձորով բավարական տորթ
Վրացական հալվա
Բանանով տորթ
Մեղրով տորթ
Շոկոլադե տորթ
Ռուլետ կակաչի սերմով և հալվայով
...10...4344...50...