ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Շոռաբլիթներ բալի սոուսով
Դդմիկով ու մսով բլիթներ
Թխվածքաբլիթ «Տրյուֆել»
Հաց համբուրգերի համար
Նուտելլա տան պայմաններում
Գազարով տորթ
Արագ տորթ կակաչի սերմով ու կոկոսի քերուկով
Նրբահամ բիսկվիթ
Կաթնաշոռով ու ազնվամորիով բիսկվիթ
Բիսկվիթային տորթ հաղարջով ու եփովի կրեմով
Խնձորով ու մերենգայով պիրոգ
Շոկոլադե տորթ եփովի կրեմով