ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Շոկոլադե տորթ «Triple»
Տորթ «Շոկոլադե բուրգ»
Կիտրոնով ռուլետ
Տորթ «Esterházy» նուշով
Տորթ «Սպարտակ»
Չեբուրեկի «Ղրիմյան»
Թխվածք փխրուն խմորով և ջեմով
Տորթ բանանով և սուֆլեով
Քաղցրաբլիթներ
Տորթ «Sarawak layer cake»
Կրեկեր կտավատի սերմերով
Տորթ սառեցրած հատապտուղներով