ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

շոկոլադե-կեքս-1
Շոկոլադե կեքս
կիտրոնով-ռուլետ-1
Կիտրոնով ռուլետ
մայոնեզով-թխվածքաբլիթներ-1
Մայոնեզով թխվածքաբլիթներ
մարոկկոյական-թխվածքաբլիթներ-1
Թխվածքաբլիթներ արախիսի միջուկով
ընկույզով-էկլեր-1
Ընկույզով էկլեր
կաթնաշոռով-պիրոգ-1
Կաթնաշոռով ու բալով պիրոգ
բալով-կրամբլ-1
Բալով ու նուշով կրամբլ
խնձորով-թխվածք-1
Խնձորով թխվածք
վարսակով-թխվածքաբլիթներ-1
Վարսակով թխվածքաբլիթներ
բալով-կարկանդակ-1
Բալով կարկանդակ
կարամելային-տորթ-1
Կարամելային տորթ խնձորով
ելակով-տարտալետկաներ-1
Ելակով տարտալետկաներ
...67...10...