ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Շտրուդել – փախլավա
Շոկոլադե տորթ ընկուզային բեզեով
Շոտլանդական պիրոգ
Նորվեգական տորթ ”VERDENS BESTE KAKE”
Թխվածքաբլիթ Մատիտներ
Ելակով շարլոտկա
Մեղրով թխվածքաբլիթ
Կաթնաշոռով չիզքեյք
Ծննդյան տորթ
Պիրոգ «Կարամելային խնձոր»
Թխվածքաբլիթ Շամպինիոն
Յոգուրտով և բալով թխվածք