ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Բեզեով տորթ ”Ձյունիկ”
Իտալական հաց ”Չիաբատտա” ջեռոցում
Շոկոլադե թխվածքներ վանիլային կրեմով
Բելյաշներ
Շոկոլադե-մեղրային տորթ ազնվամորիով
Տորթ կիտրոնի կրեմով
Տնական հաց ջեռոցում
Վանիլային եղջյուրիկներ
Կլոր գաթա
Տապակած ծաղկակաղամբ թթվասերային սոուսով
Փքաբլիթներ
Տորթ ”Դեղձով պաննա-կոտտա”