ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Կալցոնե
Շոկոլադե կեքս բանանի պաղպաղակով
Արագ գաթա
Կարկանդակ ”Puffed Pancake”
Սերուցքային աղանդեր ելակի միջուկով
Խնձորով պիրոգ
Անանասով տարտ կոկոսի կրեմով
Կաթնաշոռով տորթ թավայի մեջ
Կարտոֆիլով կարկանդակներ
Շոկոլադե տորթ ընկուզային կրեմով
Բալով թխվածքներ
Շոկոլադե տորթ «Զահեր»
...10...6768...70...