ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Դդումով թավշյա կեքս
Բալով թխվածք
Սպանախով և յոգուրտով տորթ
Տորթ «Նրբություն»
Պիրոգ հավի մսով և բրնձով
Չինական թխվածք ”Լոտուս”
Խաչապուրի
Ելակով և նուշով տորթ
Տորթ Նապոլեոն
Ժուլիեն շամպինիոնով
Փխրուն պիրոգ ազնվամորիով
Տորթ «Թռչնի կաթ»