ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Վիեննական վաֆլի
Էկլերներ եփած կրեմով
Բուգացա
Արագ թխվածքաբլիթ թավայի մեջ
Տորթ «Միկադո»
Տորթ ”Կրեմբո շոկոլադի մեջ”
Պիրոգ հավի սրտով
Մեղրով տորթ
Թխվածքներ շերտավոր խմորով և բալի միջուկով
Շոկոլադե թխվածք բալով
Տարտ եփած կրեմով և ազնվամորիով
Տարտալետկայի խմոր