ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

կոկոսով-թխվածք-1
Կոկոսով թխվածք
ելակով-բուլկիներ-1
Ելակով բուլկիներ
ելակով-քափքեյք-1
Ելակով քափքեյք
նշաբլիթ-1
Նշաբլիթներ
շոկոլադե-կեքս-1
Շոկոլադե կեքս համեղ կաթնաշոռային գնդիկներով
ելակով-կարկանդակ-1
Ելակով կարկանդակ
խնձորով-զամբյուղներ-1
Խնձորով ու մերենգայով զամբյուղներ
տորթ-արքայազն-1
Տորթ «Արքայազն»
շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ
տորթ-Զեբր-1
Տորթ «Զեբր» թթվասերով
տորթ-պելե-1
Տորթ «Պելե»
տանձով-մաֆին-1
Մաֆիններ տանձով ու կեֆիրով
...78...10...