ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Կոկոսով թխվածք
Ելակով բուլկիներ
Ելակով քափքեյք
Նշաբլիթներ
Շոկոլադե կեքս համեղ կաթնաշոռային գնդիկներով
Ելակով կարկանդակ
Խնձորով ու մերենգայով զամբյուղներ
Տորթ «Արքայազն»
Շոկոլադե տորթ
Տորթ «Զեբր» թթվասերով
Տորթ «Պելե»
Մաֆիններ տանձով ու կեֆիրով