ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Լավաշ հավի մսով
Շոկոլադե տորթ Ջեյմի Օլիվերից
Տորթ շոկոլադե կրեմով
Ջեմով թխվածքներ
Մեղրով բիսկվիթ
Սպիտակաձավարով և կաթնաշոռով թխվածք
Նուշով շոկոլադե տորթ բալով
Պիրոգ ”Կիշ Լորեն”
Տորթ ”Միշել”
Ելակով աղանդեր
Չիզքեյք ՛՛Մանգո՛՛
Պանրային ձողիկներ ապուրի համար