ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Պաստայի բաղադրատոմս
Շոկոլադե փանքեյք
Բակլավա
Պիրոգ սև հաղարջով
Կարամելային կրեմով և խնձորով տարտ
Կեքս խտացրած կաթով
Տորթ – սուֆլե ազնվամորիով
Պիրոգ ձկով
Շոկոլադե թխվածք կաթնային սուֆլեով
Շոկոլադե տորթ սրճային կրեմով
Օլադի հոլանդական ձևով
Խնձորով պիրոգ