ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Բուլկի ”Ճնճղուկներ”
Թռչնի կաթ օրիգինալ միջուկով
Նրբաբլիթներ
Տորթ հաղարջով և թավշյա բիսկվիթով
Բանջարեղենային պիրոգ
Պանրով ավստրիական տորթ ” Գաուդա ”
Մսով ”Հյուսքեր”
Տորթ շոկոլադե մուսսով և բալով
Ազնվամորիով տորթ սուֆլե
Փխրուն պիրոգ բալով
Բոստոնյան կրեմով տորթ
Մեղրով տորթ ազնվամորիով