ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Տորթ ”Թռչնի կաթ”
Տորթ Պայուսակ
Կանապե ”սնկով զամբյուղներ”
Խնձորով պիրոգ
Դդումով տորթ
Ելակով և տանձով տորթ
Փանքեյք
Շոկոլադե տորթ կիտրոնով
Թխվածքաբլիթ Ընկույզ
Դդումով պիրոգ ”Pumpkin Pie”
Խնձորով տորթ բավարիական մուսսով
Հացի բաղադրատոմս հացթուխ սարքով