ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/tort-geran-3-420x400.jpg)
Տորթ ՛՛Գերան՛՛
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/havi-msov-panrov-shnicel-5-420x400.jpg)
Հավի մսով և պանրով շնիցել
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/shokolade-fondan-3-420x400.jpg)
Շոկոլադե ֆոնդան
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/linyan-txvacqablit-8-420x400.jpg)
Լինցյան թխվածքաբլիթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/enkuyzov-darchinov-bulki-1-420x400.jpg)
Ընկույզով և դարչինով բուլկի
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/nagicner-8-420x400.jpg)
Նագեթսներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/xndzorov-karkandakner-3-420x400.jpg)
Խնձորով կարկանդակներ փայտիկի վրա
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/shokolade-krem-9-420x400.jpg)
Շոկոլադե կրեմ տոստի համար
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/shokolade-shtrudel-11-420x400.jpg)
Շոկոլադե շտրուդել
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/katnashorov-ananasov-tort-12-420x400.jpg)
Կաթնաշոռով և անանասով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/chebureki-3-420x400.jpg)
Չեբուրեկի
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/04/txvacqablit-garnukner-3-420x400.jpg)
Թխվածքաբլիթ ՛՛Գառնուկներ՛՛