ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Ելակով տորթ ռուլետներից
Շոկոլադե քափքեյք
Դասական բիսկվիթ
Պանրով և նրբերշիկով կարկանդակ
Գազարով տորթ
Տորթ ”Շոկոլադե խառնաշփոթ”
Տնական հաց
Տորթ “Սև անտառ”
Թխվածք “Magic Cake”
Ելակով տորթ
Տորթ կաթնաշոռային և սերուցքային կրեմով
Շոկոլադե տորթ բանանով