ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Աջարական խաչապուրի
Իտալական թխվածք “Sfogliatella”
Փքաբլիթներ
Կաթնաշոռով տորթ
Կանաչ սոխով և ձվով կարկանդակ
Լապշա
Բանանով “Tarte Tatin”
Շոկոլադե-վանիլային տորթ
Սնկով և պանրով կարկանդակ
Տիրամիսու
Մեղրով տորթ ընկույզով
Շոկոլադե տորթ “SACHER”
...10...8283...90...