ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Տորթ բալի կրեմով և չիզքեյքի շերտով

Ընկույզով շոկոլադե տորթ “Նուտելլա”

Ընկույզով տորթ լիկյորի կրեմով

Պիցցա ”Հավայան”

Կիտրոնով տորթ մերենգայով

Լեհական տորթ “Կարպատկա”

Ընկույզով տորթ

Տորթ լիկյորային կրեմով

Թխվածքաբլիթ “Սավոյարդի”

Տորթ Զատիկ

Կուլիչ

Թխվածքաբլիթ-ձվիկներ Զատիկի համար