ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Չոր թխվածքաբլիթ “Գալետ”
Սլավոնական կուլիչ թթվասերով
Նարնջով կարկանդակ
Թխվածքաբլիթ “Ձվիկներ”
Տորթ խնձորի միջուկով և կարամելային մուսսով
Թխվածք Զատիկի համար
Կիևյան տորթ
Բրոկոլիով և սնկով կարկանդակ
Պահքային թխվածք ջեմով և ջնարակով
Շոկոլադե տորթ սրճային համով
Սիսեռով չիպսեր
Կաթնաշոռային տորթ սառեցրած բալով