ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Պահքային թխվածքաբլիթ լոլիկի հյութով
Տորթ Օպերա
Դդումով կեքս
Բրաունի բանանով և պնդուկով
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ կոկոսի միջուկով
Ջեմով մինի – բիսկվիթներ
Թավշյա շոկոլադե կեքս նարնջի համով
Տորթ “Նապոլեոն” շերտավոր խմորից
Տորթ “Թռչնի կաթ”
Կաղամբով կարկանդակ
Տորթ Զահեր
Բալով շոկոլադե կեքս