ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Հավի թևիկներ
Շոկոլադե օրիգինալ կեքս
Թխվածքաբլիթ ՛՛Merry Mocha՛՛
Կանաչիով և պանրով բլիթներ
Պահքային “Նապոլեոն”
Շոկոլադե միջուկով շոռակարկանդակ
Գազարով պահքային կարկանդակ
Բազմաշերտ գունավոր տորթ
Չեբուրեկի կարտոֆիլով և սնկով
Տորթ Սնիկերս
Կիտրոնով ռուլետ
Պանրային ռուլետներով օրիգինալ ապուր
...10...8788...90...