ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

պանրով ռուլետ 1
Պանրով ռուլետ
հավով-կարկանդակ-1
Հավով կարկանդակ
կարկանդակ-1
Կարտոֆիլով կարկանդակ գյուղական ձևով
բիսկվիթ-1
Շոկոլադե բիսկվիթ
Շոկոլադե-էկլերներ-1
Շոկոլադե էկլերներ
բանանով-կարկանդակ-1
Բանանով կարկանդակ սերուցքային շերտով
թխվածքաբլիթներ-1
Վանիլային թխվածքաբլիթներ
օլադի-1
Խնձորով ու կեֆիրով օլադիներ
սրճային-տորթ-1
Սրճային տորթ
դասական-կեքս-1
Դասական կեքս չամիչով
Խնձորով-գալետ-1
Խնձորով գալետ
կարկանդակ-1
Հունգարական կարկանդակ «Ժերբո»
...910...20...