ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Պանրով ռուլետ
Հավով կարկանդակ
Կարտոֆիլով կարկանդակ գյուղական ձևով
Շոկոլադե բիսկվիթ
Շոկոլադե էկլերներ
Բանանով կարկանդակ սերուցքային շերտով
Վանիլային թխվածքաբլիթներ
Խնձորով ու կեֆիրով օլադիներ
Սրճային տորթ
Դասական կեքս չամիչով
Խնձորով գալետ
Հունգարական կարկանդակ «Ժերբո»