ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Շոկոլադե շոռակարկանդակ
Շոկոլադե ” Whoopie”
Շոկոլադե ռուլետ սրճային կրեմով
Կրուասան շոկոլադով
Դիետիկ չիզքեյք
Պանրային կրեկերներ
Նարինջի կրեմով տորթ
Հավի մսով պիրոգ
Մրգային միջուկով քափքեյք
Պանրով կարկանդակներ
Կաթնաշոռով և բանանով տորթ
Նապոլեոն