ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/shokolade-shorakarkandak-11-420x400.jpg)
Շոկոլադե շոռակարկանդակ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/shokolade-whoopie-11-420x400.jpg)
Շոկոլադե ” Whoopie”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/shokolade-rulet-srjayin-kremov-18-420x400.jpg)
Շոկոլադե ռուլետ սրճային կրեմով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/kruasan-12-420x400.jpg)
Կրուասան շոկոլադով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/dietik-cheescake-9-420x400.jpg)
Դիետիկ չիզքեյք
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/panrayin-krekerner-14-420x400.jpg)
Պանրային կրեկերներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/narinji-kremov-tort-11-420x400.jpg)
Նարինջի կրեմով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/havi-msov-pirog-7-420x400.jpg)
Հավի մսով պիրոգ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/mrgayin-mijukov-cupcake-11-420x400.jpg)
Մրգային միջուկով քափքեյք
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/panrov-karkandakner-5-420x400.jpg)
Պանրով կարկանդակներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/katnashorov-bananov-tort-10-420x400.jpg)
Կաթնաշոռով և բանանով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/napoleon-6-420x400.jpg)
Նապոլեոն