ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Շոռակարկանդակ իրիսային միջուկով
Տորթ “Տիրամիսու”
Իտալական ուտեստ “Պեպերոնատա”
Թխվածքաբլիթ “Red Velvet”
Շոռակարկանդակ խտացրած կաթով
Շոկոլադե Ֆոնդան
Փքաբլիթներ
Կանաչ պաստա
Թխվածքաբլիթ “Թիթեռներ”
Տորթ ”Սենթ Օնորե”
Մանթի “Լաջան” սոուսով
Թթվասերով տորթ