ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Պանրով և ձվով խորտիկ

Սպաս

Կաթնաշոռով և բանանով օլադի

Շոկոլադե բուլկի ”Աստղ”

Կարմիր բազուկով և կաթնաշոռով ռուլետ

Էկլեր

Նրբաբլիթով խորտիկ-տորթ

Տորթ Միկադո

Գետնանուշով փախլավա

Շոկոլադե նապոլեոն

Մեղրով տորթ ”Ամանորյա”

Էկլեր ”Կարապներ”