ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Տորթ Նապոլեոն

Տորթ “Պանչո”

Թխվածքաբլիթով տորթ “Եղևնի”

Գաթա

Լեհական մեղրով տորթ

Տորթ Նուրբ Նապոլեոն

Նրբաբլիթով մինի ռուլետներ

Կոկոսով ամանորյա տորթ

Շոկոլադե “Մեղրով տորթ”

Բուլկի Տոնածառ

Կակաչի սերմով բուլկի

Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ