ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Տորթ Նապոլեոն
Տորթ “Պանչո”
Թխվածքաբլիթով տորթ “Եղևնի”
Գաթա
Լեհական մեղրով տորթ
Տորթ Նուրբ Նապոլեոն
Նրբաբլիթով մինի ռուլետներ
Կոկոսով ամանորյա տորթ
Շոկոլադե “Մեղրով տորթ”
Բուլկի Տոնածառ
Կակաչի սերմով բուլկի
Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ