ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Կարկանդակ դդումի միջուկով

Տանձով կարկանդակ Tarte Tatin

Շոկոլադե թխվածքաբլիթ M&M’s

Դարչինով թխվածքաբլիթ Snickerdoodle

Բասկյան շոկոլադե տորթ

Ջեմով թխվածքաբլիթ

Համեղ պիցցա 5 րոպեում

Շոկոլադե-սրճային տորթ

Ջալեբի

Ջեմով բուլկի “Խխունջներ”

Դդմիկով կարկանդակ

Բրաունի կաթնաշոռով