ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Խնձորի միջուկով բուլկի
Քափքեյք «Ferrero Rocher»
Կարտոֆիլով և մսով կարկանդակ
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ
Կոկոսով և ելակով աղանդեր
Լավաշ
Կաթնաշոռով բուլկի «Վարդեր»
Ռուլետ “Տրյուֆել”
“Փակ” պիցցա
Փախլավա
Կարտոֆիլային ձողիկներ
Ելակով մուսս-տորթ
...10...99100...