աղ

թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt

Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:

Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:

Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝

  • Մանր կերակրի աղ
  • Խոշոր կերակրի աղ
  • Յոդացված կերակրի աղ
  • Ծովային կերակրի աղ
  • Համեմված կերակրի աղ

Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:

Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:

Տորթ «Անտառի խրճիթ»
Սմբուկով ռուլետ
Ձուկ “Սկումբրիա” ջեռոցոմ
Հավով և բեկոնով սենդվիչ
Քունջութով թխվածքաբլիթ
Վեգետերիանական տոլմա
Կարտոֆիլ “Դոֆինե”
Ռիզոտտո բանջարեղենով
Մսով լցոնված տաքդեղ
Փխալի կանաչ լոբով
Կաթնաշոռով փքաբլիթ
Լցոնված սմբուկ
...10...103104...110...