աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:
Տորթ “Tres leches”
Խաչապուրի թավայի մեջ
Բանջարեղենով աղցան
Հավի մսով և դդմիկով խորոված
Տորթ “Red Velvet”
Աղցան Կեսար
Մսի կոլոլակով ապուր
Պանրով ձողիկներ
Սալորով գալետ
Լցոնված բագետ
Դեղձով թխվածք
Մսով և ձվով ռուլետ