աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:
Արագ շերտավոր խմոր
Ֆրանսիական աղանդեր եփած կրեմով և հատապտուղներով
Պահածո «Բանջարեղենային խառնուրդ»
Թխվածք «Կարպատկա»
Պլյուշկա կեֆիրով
Փխրուն թխվածքաբլիթ «Կուրաբիե»
Շոկոլադե տորթ-բեզե
Բուլկի քունջութով
Շոկոլադապատ կոնֆետներ կարամելով
Հումուս կարմիր բազուկով
Շտրուդել – փախլավա
Շոկոլադե տորթ ընկուզային բեզեով