բալ

թարգմանություն՝ на русском - вишня, in English - cherry

Բալը շատ օգտակար  և բուժական հատկություններ ունի։ Այն հագեցած է վիտամիններով, միկրո և մակրոէլեմենտներով։ Բալի տերևների, կորիզների և կեղևի մեջ շատ օգտակար հատկություններ կան։ 100 գր բալի մեջ 50 կալորիա է, այնպես որ հարմար է նաև նիհարելու համար։

Բալն օգտագործում են թարմ (ամռանը), չորացրած և սառեցված վիճակներում (ձմռանը)։ Բալից շատ համեղ աղանդերներ են պատրաստում, որոնցից մի քանիսի հետ կարող եք ծանոթանալ մեր կայքում։

Չրերով և դարչինով ռուլետ
Մրգային միջուկով քափքեյք
Մսով օրիգինալ խորտիկներ
Բասկյան շոկոլադե տորթ
Տորթ «Անտառի խրճիթ»
Տորթ “Շվարցվալդ”
Բալով լիկյոր
Բալով կարկանդակ
Սպիտակաձավարով թխվածք
Շոկոլադե քլաֆութի
Բալով թխվածք
...56