դարչին
թարգմանություն՝ на русском - корица, in English - cinnamon
Դարչինն ամենահին համեմունքներից է: Ստացվում է չինական հայտնի դարչին բույսից: Այն քաղցր համեմունք է ու հաճախ օգտագործվում է քաղցրավենիքի ու խմիչքների արտադրության մեջ: Սակայն արևելյան խոհանոցում դարչին ավելացնում են անգամ մսային կերակուրների մեջ:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ դարչին է օգտագործվում:
Խնձորով հունական պիրոգ ”Միլոպիտա”
Մեղրով տանձ շերտավոր խմորի մեջ
Կորեկաձավարով և դդումով ուտեստ
Խնձորով պիրոգ
Դդումով տորթ
Դդումով պիրոգ ”Pumpkin Pie”
Խնձորով տորթ բավարիական մուսսով
Խնձորով պանրիկ առանց ալյուրի
Սոյայի սոուսով մարինացված բադ ջեռոցում
Գրոգ սև թեյով
Ընկույզով և դարչինով բուլկի
Խնձորով փախլավա