դեղձ
թարգմանություն՝ на русском - персик, in English - peach
Բոլորիս կողմից շատ սիրված դեղձն իր մեջ է պարունակում օգտակար թթուներ, հանքային աղեր, վիտամին C, B, E, K և PP և այլն: Դեղձի պտուղները պարունակում են 80-90% ջուր և 6-14% շաքար: Դեղձը տարբեր կերպ է օգտագործվում խոհարարության մեջ: Նրանով պատրաստում են թխվածքներ, մուրաբաներ, ինչպես նաև օգտագործում ամենատարբեր ջնարակների մեջ: Այն կարող եք գնել օգոստոս-հեկտեմբեր ամիսներին:
Փորձեք մեր առաջարկած դեղձով բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին.
Թխվածքաբլիթ-ձվիկներ Զատիկի համար
Դեղձով ժելե
Կաթնաշոռով և դեղձով բուլկի
Դեղձով աղանդեր
Դեղձի լիկյոր
Դեղձով լիմոնադ
Դեղձով պուդինգ
Դեղձով թխվածք
Աղանդեր “Պարֆե”