երշիկ
թարգմանություն՝ на русском - колбаса, in English - sausage
Երշիկը մսամթերքի տեսակ է, որի հիմքում ընկած է աղացած միսը: Ի դեպ, մեկ երշիկում կարող է լինել տարբեր մսային խարնուրդներ, որոնք ջերմային մշակման կամ ֆերմենտացիայի են ենթարկվում: Հայտնի են երշիկների եփած, ապխտած, կիսաապխտած, դասական, բժշկական, որսորդական, յուղոտ ու անյուղ տեսակները, որոնք միմյանցից տարբերվում են իրենց բաղադրությամբ, գույներով, համերով ու պատրաստման եղանակով:
Երշիկները լայնորեն օգտագործվում են խոհարարության մեջ: Նրանցով պատրաստում են բուտերբրոդներ, սենդվիչներ, կարկանդակներ ու տարբեր կերակուրներ: Վերջիններս հրաշալի համադրվում են բանջարեղենների ու պանիրների հետ:
Այս բաղադրատոմսերն անպայման կգերազանցեն Ձեր սպասելիքները:
Եգիպտացորենով աղցան
Ամանորյա կանապե (6 տարբերակ)
Աղցան եգիպտացորենով և չորահացով
Բելոռուսական ապուր ՛՛Մաչանկա՛՛
Պիցցա-տորթ
Խորտիկ “Al dente”
Համեղ պիցցա 5 րոպեում
“Փակ” պիցցա
Լոլիկով և խոզապուխտով պիցցա
Իտալական պիցցա
Պիցցա “Սթրոմբոլի”
Պիցցա-ռուլետ “Սթրոմբոլի”