ընկույզ
թարգմանություն՝ на русском - орех, in English - nut
Ընկույզը խոհարարության մեջ առանձնահատուկ տեղ է գրավում: Այն պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ՝ A, B1, В2, В12, В15, С, К, Е, РР, այդ պատճառով էլ հաճախ առողջության բարելավման համար խորհուրդ են տալիս ընկույզ շատ օգտագործել:
Այն օգտագործում են նախուտեստների ու աղցանների մեջ, սոուսներ, մակարողնեղեն պատրաստելու, ապուրներին առանձնահատուկ համ հաղորդելու ու յուրօրինակ թխվածներ ստանալու համար:
Փորձեք մեր առաջարկած ընկույզով ուտեստները՝
Գազարով կարկանդակ
Պահքային թխվածքաբլիթներ
Պահքային թխվածքաբլիթներ
Կամամբեր մուրաբայով
Գրանոլա
Ամանորյա դեսերտ «Կոներ»
Պաղպաղակ ազնվամորիով, շոկոլադով ու ընկույզով
Նուտելլա տան պայմաններում
Գազարով տորթ
Նեխուրով աղցան
Եփած գազարով աղցան
Կաթնաշոռով ու ազնվամորիով բիսկվիթ