ընկույզ
թարգմանություն՝ на русском - орех, in English - nut
Ընկույզը խոհարարության մեջ առանձնահատուկ տեղ է գրավում: Այն պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ՝ A, B1, В2, В12, В15, С, К, Е, РР, այդ պատճառով էլ հաճախ առողջության բարելավման համար խորհուրդ են տալիս ընկույզ շատ օգտագործել:
Այն օգտագործում են նախուտեստների ու աղցանների մեջ, սոուսներ, մակարողնեղեն պատրաստելու, ապուրներին առանձնահատուկ համ հաղորդելու ու յուրօրինակ թխվածներ ստանալու համար:
Փորձեք մեր առաջարկած ընկույզով ուտեստները՝
Շոկոլադե տորթ առանց թխելու
Չիզքեյք «Բեյլիզ»
Բուլղարական սառը ապուր վարունգով
Շոկոլադե տորթ կարամելային շերտով
Տորթ «Տրյուֆել»
Գազարով չիզքեյք
Նրբաբլիթներով աղանդեր հունգարական ձևով
Աղցան սնկով և հավի մսով
Աղցան կարմիր բազուկով և պանրով
Լցոնված դդում
Պլյուշկա կեֆիրով
Շտրուդել – փախլավա