ընկույզ
թարգմանություն՝ на русском - орех, in English - nut
Ընկույզը խոհարարության մեջ առանձնահատուկ տեղ է գրավում: Այն պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ՝ A, B1, В2, В12, В15, С, К, Е, РР, այդ պատճառով էլ հաճախ առողջության բարելավման համար խորհուրդ են տալիս ընկույզ շատ օգտագործել:
Այն օգտագործում են նախուտեստների ու աղցանների մեջ, սոուսներ, մակարողնեղեն պատրաստելու, ապուրներին առանձնահատուկ համ հաղորդելու ու յուրօրինակ թխվածներ ստանալու համար:
Փորձեք մեր առաջարկած ընկույզով ուտեստները՝

Հունական կարկանդակներ “Միլոպիտակյա”

Պահքային փախլավա

Տանձով և ընկույզով տորթ

Շոկոլադե օրիգինալ կեքս

Գազարով պահքային կարկանդակ

Էքսպրես կարտոֆիլ

Բանանով և կոկոսով պիրոգ

Թխվածքաբլիթով տորթ առանց թխելու

Բիսկոտի շոկոլադով և ընկույզով

Շոկոլադե կարկանդակ ջնարակով

Տավարի լյարդով աղցան

Թթվասերով տորթ