ընկույզ
թարգմանություն՝ на русском - орех, in English - nut
Ընկույզը խոհարարության մեջ առանձնահատուկ տեղ է գրավում: Այն պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ՝ A, B1, В2, В12, В15, С, К, Е, РР, այդ պատճառով էլ հաճախ առողջության բարելավման համար խորհուրդ են տալիս ընկույզ շատ օգտագործել:
Այն օգտագործում են նախուտեստների ու աղցանների մեջ, սոուսներ, մակարողնեղեն պատրաստելու, ապուրներին առանձնահատուկ համ հաղորդելու ու յուրօրինակ թխվածներ ստանալու համար:
Փորձեք մեր առաջարկած ընկույզով ուտեստները՝
Շոկոլադե տորթ «Միսիսիպի»
Պահքային շոկոլադե թխվածք
Մեղրով ու խնձորով պահքային կարկանդակ
Աղցան տավարի լյարդով
Տորթ-սուֆլե
Պանրով ու ընկույզով կարկանդակ
Խնձորով դեսերտ
Թխվածք «Բլոնդի»
Ընկույզով ու ֆետա պանրով գնդիկներ
Տոնական շտոլեն
Տորթ «Արջուկը հյուսիսում»
Չիզքեյք «Բեյլիզ»