ընկույզ

թարգմանություն՝ на русском - орех, in English - nut

Ընկույզը խոհարարության մեջ առանձնահատուկ տեղ է գրավում: Այն պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ՝ A, B1, В2, В12, В15, С, К, Е, РР, այդ պատճառով էլ հաճախ առողջության բարելավման համար խորհուրդ են տալիս ընկույզ շատ օգտագործել:

Այն օգտագործում են նախուտեստների ու աղցանների մեջ, սոուսներ, մակարողնեղեն պատրաստելու, ապուրներին առանձնահատուկ համ հաղորդելու ու յուրօրինակ թխվածներ ստանալու համար:

Փորձեք մեր առաջարկած ընկույզով ուտեստները՝

Միսիսիպի-1
Շոկոլադե տորթ «Միսիսիպի»
պահքայի-թխվածք-1
Պահքային շոկոլադե թխվածք
պահքային-կարկանդակ-1
Մեղրով ու խնձորով պահքային կարկանդակ
աղցան-1
Աղցան տավարի լյարդով
Տորթ-սուֆլե-1
Տորթ-սուֆլե
Պանրով-ու-ընկուզեղենով-բլիթներ-1
Պանրով ու ընկույզով կարկանդակ
Խնձորով-դեսերտ-1
Խնձորով դեսերտ
Թխվածք-1
Թխվածք «Բլոնդի»
Ֆետա-պանրով-ու-ընկույզով-գնդիկնե
Ընկույզով ու ֆետա պանրով գնդիկներ
Կաթնաշոռային--շտոլեն-1
Տոնական շտոլեն
Արջուկը-հյուսիսում-2
Տորթ «Արջուկը հյուսիսում»
Չիզքեյք-«Բեյլիզ»-1
Չիզքեյք «Բեյլիզ»
...45...10...