թթվասեր

թարգմանություն՝ на русском - сметана, in English - sour cream

Այս կաթնամթերքը լայն տարածում ունի ամենուր: Թթվասերը լինում է մի քանի տեսակ՝ անյուղ, քիչ յուղայնությամբ, դասական և բարձր յուղայությամբ: Այն օգտագործում են ամենատարբեր ձևերով: Թթվասերը շատ համեղ է ուտել հացի հետ, սակայն խոհարարության մեջ այն լրացնում է մի շարք կերակուրներին ու թխվածքներին: Թթվասերով պատում են մսային ուտեստներն ու տեղադրում ջեռոցի մեջ, լայն կիրառում են աղցաններ ու զանազան թխվածներ պատրաստելու մեջ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված թթվասերով բաղադրատոմսերը՝

kitronov-yourtov-tort
Յոգուրտով տորթ
pelmeni-jerocum
Պելմենի ջեռոցում
biskvitov-rulet
Բիսկվիթային ռուլետ
shokolade-mafinner
Շոկոլադե մաֆիններ
yurahatuk-mrjnabuyn
Շոկոլադե մրջնաբույն
kakachi-sermov-pirog
Կակաչի սերմով և բալով պիրոգ
snkov-pirog
Սնկով պիրոգ
Քաղցրաբլիթով տորթ առանց թխելու
shokolade-tort
Շոկոլադե տորթ
karkandak-arevacaxik
Կարկանդակ ”Արևածաղիկ”
halvayov-lakomka
Լակոմկա հալվայով
tefteli-seucqayin-panrov
Տեֆտելի պանրով
...10...1112...20...