թթվասեր

թարգմանություն՝ на русском - сметана, in English - sour cream

Այս կաթնամթերքը լայն տարածում ունի ամենուր: Թթվասերը լինում է մի քանի տեսակ՝ անյուղ, քիչ յուղայնությամբ, դասական և բարձր յուղայությամբ: Այն օգտագործում են ամենատարբեր ձևերով: Թթվասերը շատ համեղ է ուտել հացի հետ, սակայն խոհարարության մեջ այն լրացնում է մի շարք կերակուրներին ու թխվածքներին: Թթվասերով պատում են մսային ուտեստներն ու տեղադրում ջեռոցի մեջ, լայն կիրառում են աղցաններ ու զանազան թխվածներ պատրաստելու մեջ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված թթվասերով բաղադրատոմսերը՝

qaxcr-nrbablit
Քաղցր նրբաբլիթ
karmir-lobov-sous
Կարմիր լոբով սոուս
xndzorov-@nkuyzov-pirog
Խնձորով և ընկույզով պիրոգ
shokolade-cheescake-katnashorayin-kremov
Շոկոլադե չիզքեյք յոգուրտային կրեմով
bananov-mafinner
Բանանով մաֆիններ
Սենդվիչ
tort-spartak
Տորթ Սպարտակ
shokolade-nrbablit-tiramisu
Շոկոլադե նրբաբլիթ Տիրամիսու
Տորթ «Կատարելություն»
makaron-lconvac-snkov
Մակարոն լցոնված մսով և սնկով
Պիցցա ՛՛Կայծակ՛՛
Բանանով տորթ
...10...1314...20...