թթվասեր

թարգմանություն՝ на русском - сметана, in English - sour cream

Այս կաթնամթերքը լայն տարածում ունի ամենուր: Թթվասերը լինում է մի քանի տեսակ՝ անյուղ, քիչ յուղայնությամբ, դասական և բարձր յուղայությամբ: Այն օգտագործում են ամենատարբեր ձևերով: Թթվասերը շատ համեղ է ուտել հացի հետ, սակայն խոհարարության մեջ այն լրացնում է մի շարք կերակուրներին ու թխվածքներին: Թթվասերով պատում են մսային ուտեստներն ու տեղադրում ջեռոցի մեջ, լայն կիրառում են աղցաններ ու զանազան թխվածներ պատրաստելու մեջ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված թթվասերով բաղադրատոմսերը՝

Թխվածքաբլիթ թավայի մեջ
Խնձորով և կաթնաշոռով թխվածք
Բանանով պիրոգ կարամելային սոուսով
Եգիպտացորենով աղցան
Ուտեստ ”Սնկով զամբյուղներ”
Խոզի միս անանասով
Փախլավա
Տորթ Զեբր
Վալդորֆյան աղցան գրեյպֆրուտով
Նախուտեստ «Ձյունիկ»
Ռուլետ ձկով հալած պանրով
Փախլավա ընկույզով և չրերով
...10...1516...20...