թթվասեր

թարգմանություն՝ на русском - сметана, in English - sour cream

Այս կաթնամթերքը լայն տարածում ունի ամենուր: Թթվասերը լինում է մի քանի տեսակ՝ անյուղ, քիչ յուղայնությամբ, դասական և բարձր յուղայությամբ: Այն օգտագործում են ամենատարբեր ձևերով: Թթվասերը շատ համեղ է ուտել հացի հետ, սակայն խոհարարության մեջ այն լրացնում է մի շարք կերակուրներին ու թխվածքներին: Թթվասերով պատում են մսային ուտեստներն ու տեղադրում ջեռոցի մեջ, լայն կիրառում են աղցաններ ու զանազան թխվածներ պատրաստելու մեջ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված թթվասերով բաղադրատոմսերը՝

Մեղրով տորթ
Թթվասերով աղանդեր «Նրբություն»
Աղցան սնկով և հավի մսով
Շոկոլադե տորթ-բեզե
Թխվածքաբլիթ Մատիտներ
Կաթնաշոռով չիզքեյք
Թթվասերով և կեռասով ժելե
Տորթ Պանչո
Կաթնաշոռով փքաբլիթներ
Սպիտակաձավարով բլիթներ
Ռատատույ
Տորթ Հրաշք
...10...1819...30...